www.ghid-asigurari.ro
Asigurari de Viata
 
Exista o multitudine de tipuri de asigurari de viata, astfel fiecare poate sa isi modeleze polita preferata dupa stilul sau de viata.

Fie ca ne intereseaza doar protectia financiara oferita de asigurarea de viata, fie dorim sa economisim sau chiar sa investim, asigurarea de viata ne ofera sansa de a modela un viitor mai bun pentru noi si familia noastra.
Asigurari de Viata
Completeaza formularul si vei fi contactat de un specialist care iti va face o oferta personalizata.
* Tip asigurare
* Asigurator preferat
Nume / Prenume  / 
* Ocupatie / Varsta  / 
* Adresa
* Localitate
* Telefon
* E-mail
 
*Respectam si protejam confidentialitatea datelor personale
Asigurari de Viata  
Prin incheierea unui contract de acest gen beneficiarul contractului dobandeste independenta financiara pentru cazul in care copii din familie trebuie sa isi finalizeze studiile,dar si in cazul in care familia trece printr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar.
 
Datorita faptului ca exista mai multe tipuri de asigurari beneficiarul trebuie sa fie foarte atent la fiecare detaliu pe care aceste contracte le stipuleaza, in aceasta privinta avand posibilitatea de a se adresa consultantiilor de la firmele de asigurari.

Pe langa beneficiile amintite, asigurarea de viata mai asigura prosperitatea si securitatea afacerilor, dar cel mai important aceste contracte sunt elaborate pentru a asigura o viata mai linistita si fara atatea griji pe plan financiar, dar si o pensie fara grija zilei de maine.
Gama asigurarilor de viata in zilele noastre devine din ce in ce mai generoasa, dar totusi politele de asigurare cele mai des uzitate sunt asigurarile de viata pe termen limitat, cele pe termen nelimitat si asigurarile de viata mixte. Astfel asigurarile de viata pe termen limitat sunt incheiate pe un numar fix de ani, fiind si cea mai simpla forma de asigurare, dar si cea mai ieftina. Riscul acoperit de aceasta polita este doar cel de deces al asiguratului.

Asigurarea de viata pe termen nelimitat acopera si acesta doar riscul de deces, dar acest risc este acoperit pana la o varsta mai inaintata a asiguratului.

Iar polita de asigurare mixta de viata, spre deosebire de cele doua precedente acopera si riscul de supravietuire.

Cel mai important pas spre o viata mai linistita este acela de a lua hotararea de a incheia o asigurare de viata. Pentru aceasta, viitorul asigurat, trebuie sa ia legatura cu o companie de asigurari pentru a stabili clauzele care vor fi stipulate in contract. Aceste clauze sunt individualizate si personalizate pe fiecare client in parte. Prin existenta acestui contract, compania de asigurare va plati asiguratului o suma de bani in cazul producerii riscului stipulat in contractul de asigurare.

Asiguratul din momentul contractarii politei este nevoit sa plateasca o prima de asigurare care variaza in functie de varsta, sex, starea de sanatate si valoarea sumei asigurate. In momentul contractarii unei polite de asigurare, este necesara examinarea medicala prealabila, costul acesteia fiind platit de firma de asigurare.

Chiar daca deseori asigurarile de viata se ridica la o suma importanta pentru a acoperi toate nevoile beneficiarului, acestea au devenit indispensabile, deoarece oamenii au inceput sa constientizeze ca traiesc intro lume plina de rsicuri. Multi dintre ei au spus nu in fata acestor riscuri si au optat sa isi asigure o viata mai linistita prin contractarea unei asigurari.
RCA-Ieftin
Abonament Newsletter
Inscrieti-va la Newsletterul Ghid-Asigurari.ro pentru a primi oferte, reduceri si informatii vitale in ceea ce priveste asigurarile!

© ghid-asigurari.ro 2010-2014