www.ghid-asigurari.ro
Asigurari de locuinte
 
Chiar daca inca in Romania tema asigurarilor nu este deocamdata o tema foarte des intalnita in viata noastra de zi cu zi, aceste polite sunt foarte utile pentru fiecare din noi.

Viata accelerata pe care o ducem face ca si riscurile cu care avem de-a face sa fie mai numeroase. Tocmai din acest motiv, fiecare persoana ar trebui sa gaseasca o modalitate eficienta de a se proteja.
Asigurari de locuinte
Completand toate campurile veti primi o oferta continand tarifele a mai multi asiguratori, cele mai mici preturi si oferte speciale.
Persoana
Scopul asigurarii
Tip imobil
Anul constructiei
Valoare imobil Valuta
Nume Prenume
Adresa Localitate
Telefon E-mail
 
*Respectam si protejam confidentialitatea datelor personale
Asigurari de locuinte  
Chiar daca pe teritoriul tarii, asigurarea nu este inca ceva atat de obisnuit ca si in occident, tot mai multe persoane aleg sa contracteze o astfel de polita.
 
Fie ca este vorba despre o asigurare de viata, de studii sau de pensii private, utilitatea lor este foarte mare in zilele noastre.

Una dintre asigurarile cu utilitate sporita, este asigurarea de locuinta. Dupa cum bine stim locuinta este unul dintre posesiunile cele mai de pret al unei persoane, fara de care am fi literalmente pe drumuri. Asigurarea de locuinte este conceputa exact pentru a proteja de acest risc persoana asigurata. Pentru o suma modica, comparativ cu valorile asigurate, aceasta polita despagubeste asiguratul pentru o gama variata de riscuri.
Pe langa dezastrele naturale, aceasta asigurare ofera protectie si contra altor riscuri cum ar fi furtul, accidente specifice mediului urban dar si vandalismul.

Asigurarea de locuinte reprezinta o polita profitabila asiguratului, deoarece reprezinta o modalitate relativ sigura de a fi protejat impotriva unei game variate de riscuri. Acest gen de asigurare poate fi incheiat oricand, pe parcursul unui an, oferta fiind una variata. Si cum riscul este parte componenta din viata fiecaruia, este important macar sa se limiteze efectele producerii unor evenimente neplacute.

Chiar daca lumea in care traim a evoluat considerabil, nu traim intr-un spatiu fara pericole fie ele cat de mici si mai presus de atat nu avem posibilitatea fizica de a controla toate evenimentele din viata noastra. Din acest motiv, producerea unui eveniment neplacut este foarte posibil.

Din nefericire, calamitatiile naturale au inceput sa devina din ce in ce mai frecvente in Romania si vor exista intotdeauna. Presa, ne aduce la cunostinta in fiecare zi, de existenta unor oameni care au ajuns sa fie disperati, dupa ce de mai multe ori, din cauza calamitatilor naturale sau a unor incendii au fost lasati fara bruma de avere dupa care au trudit o viata intreaga. Ei nu mai au nici o plasa de siguranta sau o solutie alternativa pentru a se putea redresa, revenind la o viata aproape de normalitate. Nemai zicand de alte riscuri ce pot aparea: invaliditate, jafuri dar si altele care perturba cursul firesc si natural al vietii unui individ dar si al familiei acestuia. Din toate aceste motive enumerate, politele de asigurari de locuinte nu trebuie sa lipseasca din viata niciunuia dintre noi.
RCA-Ieftin
Abonament Newsletter
Inscrieti-va la Newsletterul Ghid-Asigurari.ro pentru a primi oferte, reduceri si informatii vitale in ceea ce priveste asigurarile!

© ghid-asigurari.ro 2010-2014