www.ghid-asigurari.ro
Despre Noi
Avand in vedere cat de putine informatii avem noi romanii despre asigurari in general, echipa din spatele site-ului Ghid-Asigurari.ro si-a propus sa aduca lumina asupra unor aspecte ale asigurarilor de viata si cele generale.
In afara de asigurarile RCA auto, care sunt obligatorii, cunoastem foarte putine despre asigurari si mai ales despre costul acestora. Multa lume nici macar nu se intereseaza despre asigurari care sunt considerate comune, daca nu chiar absolut necesare in lumea occidentala. Asigurarile de locuinta si a bunurilor din interiorul acestora, de exemplu sunt foarte raspandite si necesare. Odata cu introducerea politei de asigurare obligatorie a locuintei lumea incepe sa se intereseze si de cea facultativa ca o completare a politei PAD. Cu cat mai multe informatii primesc, oamenii isi dau seama ca aceasta asigurare nu este atat de scumpa cum ar fi crezut si ca acoperirea este vasta, asiguratorul despagubind daune aduse din mai multe cauze, asiguratul putand chiar sa isi aleaga riscurile acoperite.

La fel se intampla si cu asigurarile de viata, fiind cunoscuta mai ales una din cele mai simple forme de asigurare, cea in urma careia la decesul asiguratului, beneficiarii primesc suma asigurata. Dar domeniul asigurarilor de viata este vast, putand asigura atat decesul cat si invaliditatea totala sau partiala, zile de spitalizare sau chiar supravietuirea asiguratului. Exista pe linga protectie si componente de economisire sau investitii, protectie financiara pentru familie sau economisire pentru perioada de studii a copiilor. Deasemenea puteti alege dintre mai multe modalitati de plata a sumei asigurate, a primelor de asigurare precum si rascumpara polita daca decideti sa nu o mai platiti in continuare.

Practic, se poate asigura orice, trebuie doar gasit asiguratorul care sa accepte acel risc, dar pentru orice risc la care ne putem gandi in cadrul societatii de azi, probabil exista deja un tip de polita de asigurare.

Echipa Ghid-Asigurari.ro va pune la dispozitie un ghid in adevaratul sens al cuvantului, nu doar explicam termenii folositi ci incercam sa va indrumam spre o alegere potrivita nevoilor fiecaruia. Pe langa informatii, va punem la dispozitie si cateva formulare prin care puteti cumpara asigurarea dorita online. Fara a va plimba de la un asigurator la altul, completati doar formularul si noi va vom trimite cele mai bune oferte de pe piata si cele mai mici preturi, din care puteti alege polita preferata.

Echipa Ghid-Asigurari.ro
RCA-Ieftin
Abonament Newsletter
Inscrieti-va la Newsletterul Ghid-Asigurari.ro pentru a primi oferte, reduceri si informatii vitale in ceea ce priveste asigurarile!

© ghid-asigurari.ro 2010-2014