www.ghid-asigurari.ro
Asigurari de Sanatate
 
Asigurarile de sanatate in Romania sunt practic de doua feluri: obligatorii si private. In cadrul acestora, se pot aminti cele mai importante tipuri de asigurari de sanatate:
  • Asigurarea de sanatate de stat
  • Asigurarea de sanatate privata
  • Asigurarea medicala pentru calatorii
  • Asigurare tip Card European
Asigurari de Sanatate
Completeaza formularul si vei fi contactat de un specialist care iti va face o oferta personalizata.
* Tip asigurare
* Asigurator preferat
Nume / Prenume  / 
* Ocupatie / Varsta  / 
* Adresa
* Localitate
* Telefon
* E-mail
 
Asigurari de sanatate  
Asigurarea de sanatate este foarte importanta pentru fiecare cetatean. Sistemul public de asigurari de sanatate ofera o anumita acoperire, multe persoane insa doresc o siguranta mai mare. Avand in vedere acest lucru, tot mai multe persoane apeleaza la companiile de asigurari pentru a contracta asigurari de sanatate de tip privat.
 
Beneficiile sunt mai multe, acoperirea riscurilor cuprinde o gama mult mai variata de boli, riscuri. In cazul asigurarilor de tip privat, va sunt puse la dispozitie mai multe pachete din care puteti alege:
  • Pachetul Standard (Basic)- va oferi intotdeauna o acoperire medie, si este de cele mai multe ori potrivita persoanelor care prezinta o stare de sanatate buna

  • Pachetul de tip Economic - asigurati-va familia prin aceeasi polita de asigurare, la preturi avantajoase (este un mod mult mai eficient de asigurare decat sa cumparati polite de tip individual pentru fiecare membru al familiei)
Bineinteles oferta este foarte variata si riscurile acoperite precum si valoarea la care acestea se pot asigura, difera de la un asigurator la altul. Este foarte important ca Dvs. sa fiti corect informat, in asa fel incat sa va asigurati ca ati facut o alegere optima pentru Dvs. si familie.

Foarte important:
  • Asigurati-va ca intelegeti pe deplin conditiile prevazute in sectiunea "termeni si conditii" a politei de asigurare. Multe persoane, atunci cand beneficiaza de o asigurare de sanatate privata, nu acorda o atentie deosebita citirii tuturor regulilor, ceea ce poate crea mari confuzii ulterior.

  • Adresati-va agentului de asigurare care apartine companiei respective de asigurari ori de cate ori este nevoie.

  • Alegeti intotdeauna un pachet de tip economic atunci cand doriti sa asigurati si alti membri ai familiei Dvs; este o metoda mult mai eficienta si economica

  • Comparati mai multe oferte ale caselor de asigurari de sanatate private, inainte de a lua o decizie finala.(comparati preturile finale, primele de asigurare pe care trebuie sa la platiti, si de asemenea ce riscuri sunt acoperite)
Intotdeauna puteti sa adaugati o clauza extra pachetului Dvs. de asigurari. In cazul in care, spre exemplu Dvs. ati achizitionat pachetul standard, insa doriti sa aveti asigurare si impotriva unei boli mai rare, discutati cu asiguratorul posbilitatea adaugarii unei clauze extra de acest tip pachetului standard.
RCA-Ieftin
Abonament Newsletter
Inscrieti-va la Newsletterul Ghid-Asigurari.ro pentru a primi oferte, reduceri si informatii vitale in ceea ce priveste asigurarile!

© ghid-asigurari.ro 2010