www.ghid-asigurari.ro
Avantajele asigurarilor auto
Asigurarile auto reprezinta un mod foarte bun de a va asigura impotriva unor evenimente neplacute.
 
Dvs. va expuneti la nenumarate riscuri in fiecare zi. De aceea este recomandabil ca orice sofer sa inchieie asigurarea obligatorie RCA (Raspundere civila auto), si asigurarea de tip CASCO (asigurare facultativa auto) dupa nevoie.

 
Iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera aceste doua tipuri de asigurari:
  • RCA se poate incheia si online, ceea ce inseamna ca Dvs. economisiti timp pretios si bani

  • Livrarea documentelor se face in mod gratuit

  • Unii asiguratori ofera consultanta gratuita (daune)

  • Fiind asigurat, Dvs. si familia veti sta linistit chiar si atunci cand sunteti pe teritoriul unei tari straine. Pericolele sunt multe, insa Dvs. nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca asigurarea ofera acoperire.

  • Atunci cand incheiati o polita de asigurare de tip RCA impreuna cu cea de tip CASCO, vi se poate oferi o reducere 10% din pretul total, sau chiar mai mult, depinde de asigurator.

  • Avand incheiate ambele polite la acelasi asigurator, veti beneficia de multe avantaje extra

  • Spre exemplu, puteti beneficia de extinderea politei CASCO in afara tarii, daca achizitionati CASCO + RCA de la acelasi asigurator

  • Cu cat mai putine daune sunt existente in istoricul Dvs., cu atat reducerile la politele de asigurare vor fi mai mari.

  • Incepand cu Ianuarie 2010, a fost introdus sistemul bonus-malus, care ia in calcul istoricul soferului (numarul de accidente, daune, etc.) pentru a determina pretul politei de asigurare. Marea majoritate a soferilor sunt de acord ca sistemul bonus malus este unul avantajos, si care ajuta la disciplinarea soferului. Acestia vor deveni mult mai atenti, stiind ca sunt luate in calcul toate evenimentele.

  • Aveti posibilitatea de a alege dintr-o vasta lista de asiguratori, din care se pot aminti: ARDAF, ASIROM, CARPATICA, BCR, GENERALI, OMNIASIG, UNIQUA, si multi altii. Dvs. puteti consulta ofertele mai multor asiguratori, faceti comparatiile de rigoare, si decizia va apartine.
Dvs. trebuie intotdeauna sa cititi cu foarte mare atentie termenii si conditiile oferite de fiecare asigurator in parte. Ceea ce este valabil la un asigurator, poate sa fie diferit la un altul. RCA si CASCO sunt oferite de catre marea majoritate a asiguratorilor, cu multe avantaje si beneficii (avantaj client, reduceri, extra optiuni la preturi reduse, etc.).
RCA-Ieftin
Roviniete.ro
Abonament Newsletter
Inscrieti-va la Newsletterul Ghid-Asigurari.ro pentru a primi oferte, reduceri si informatii vitale in ceea ce priveste asigurarile!

© ghid-asigurari.ro 2010-2014